Supă cremă de legume

de Satisfyyourcravings in Supe, 7 Feb 2013 | 3189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 păstârnac, tăiat cuburi
  • 1 cartof, tăiat cuburi
  • 1 morcov, tăiat felii
  • 1/4 telină, tăiată cuburi
  • 1/2 ardei roșu, tăiată felii
  • 2 crenguțe cimbru proaspăt
  • 100 ml smântână pentru gătit
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de legume:

Legumele se fierb la foc mic împreună cu crenguțele de cimbru în apă cu sare, pentru 45 de minute. 

Se scot legumele și se păstrează apa. Cu ajutorul unui blender se mixează legumele până au consistența unui piure, adăugând apă puțin câte puțin până ajunge la consistența dorită. Se adaugă smântâna și se mixează până la omogenizare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

loredanaaa 1

08.02.2013, 01:14

ce bine arata

jolygina 1

08.02.2013, 04:33

buna

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:43

mmm buna supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de legume